نکات سلامتی

نکات سلامتی

فواید، مضرات و کاربردهای ماچا

 

کاربرد های مختلف ماچا

همانطور که قبلا ذکر شد، می توان از آن برای پخت و پز نیز استفاده کرد و چندین مورد وجود دارد که می توانید با این پودر هم بزنید.سرکه سیب برای جوش صورت

 آن را در اسموتی، بلغور جو دوسر یا بستنی بریزید یا ماچا را به ماست مورد علاقه خود اضافه کنید.

مزایای بالقوه زیبایی ماچا

از آنجایی که ماچا یک آنتی اکسیدان قوی طبیعی است، می تواند به زیبایی پوست شما نیز کمک کند. ماسک صورت ماچا خانگی را با استفاده از مواد موجود در آشپزخانه خود تهیه کنید.

به عنوان مثال، 1 قاشق چایخوری ماچا را با 1 قاشق چایخوری عسل ترکیب کنید. ماسک را روی صورت خود بمالید و بعد از چند دقیقه بشویید تا پوستتان مرطوب شود.

اگر مشکل آکنه دارید، ماچا را با برگ های شوید خرد شده و روغن بادرنجبویه رقیق شده ترکیب کنید. برای درمان لک های آکنه ماسک را روی صورت خود بمالید.

اگر اهل DIYer نیستید، محصولات صورت ماچا را خریداری کنید. اینها ممکن است رنگ پوست شما را یکنواخت کنند، پیری پوست را کند کنند، لایه برداری کنند، لکه ها را التیام بخشند و پوست را مرطوب کنند.

عوارض جانبی ماچا: از محتوای کافئین آن آگاه باشید

بله، ماچا فواید سلامتی متعددی دارد. با این حال، این نوعی چای سبز است که حاوی کافئین است. پس باید در حد اعتدال بنوشید.

یک گرم ماچا (حدود ½ قاشق چایخوری) حدود 35 میلی گرم کافئین دارد و بیشتر بزرگسالان می توانند با خیال راحت تا 400 میلی گرم کافئین در روز مصرف کنند. بنابراین، ممکن است بتوانید تا 5 ½ قاشق چایخوری، حدود 10 فنجان دم کرده، ماچا در روز بدون هیچ مشکلی مصرف کنید.

مادران باردار و شیرده باید مصرف کافئین را به 200 میلی گرم در روز (مقدار در حدود 3 قاشق چایخوری ماچا) محدود کنند. کافئین برای کودکان توصیه نمی شود.

همچنین اگر به کافئین حساس هستید، باید مصرف را محدود کنید. علائم اضافه بار کافئین می تواند شامل سردرد، بی خوابی، تحریک پذیری، تپش قلب و اسهال باشد.بهترین دکتر پوست تهران

 

+ نوشته شده در جمعه 25 آذر 1401ساعت 19:44 توسط مریم |